Welkom

Hartelijk welkom op de website van basisschool De Klimop, een openbare school in  het Oude Noorden van Rotterdam. Elk kind krijgt bij ons de kans zich breed te ontwikkelen en wij houden hierbij rekening met verschillen.

De leerlingen van onze school werken vanaf februari 2019 allemaal met een eigen device. Dat betekent dat leerlingen na de klassikale instructie op het eigen niveau werken aan opdrachten: we bieden onderwijs op maat. Daarbij vertrekken we vanuit welbevinden omdat het belangrijk is dat kinderen graag naar school komen en blij naar huis gaan. We zijn een Lekker Fit school en bieden leertijd uitbreiding.

Op deze website kunt u veel informatie vinden over onze school, bijvoorbeeld onze schoolgids, onze kalender, de nieuwsbrief en vanzelfsprekend informatie over ons onderwijs. Bent u nieuwsgierig geworden naar De Klimop? Neemt u dan gerust contact op om een keer langs te komen.

Met vriendelijke groet,

Philippine van Kooten, directeur basisschool De Klimop